torsdag, juli 26, 2007

Det sælger...

Du kan være nok så grim at kigge på, hvis bare du har en sexet og forførende stemme, der kan få folk til at glemme at de ikke har brug for den der alovera-serie i 26 dele til 599,- . Men det er dog ikke altid helt nok med stemmen, der finder også en masse salgstrik og psykologiske virkemidler som man kan anvende i forsøget på at sælge sine produkter til hele Danmark. Jeg har en anelse om at det første punkt på pensum i telemarketing uddannnelsen er at de aldrig skal tage et nej for et nej. De forstår det ihvert fald aldrig og har altid en anden grund til at du skal købe i ærmet.



Erhvervslivet har brug for gode services som telefonpasning og telefonservice. Faktisk kan virksomheder med afdelinger også have gavn af adresseservice - og muligvis inbound call center. Se det hele og mere til hos landets førende udbyder af mødebooking.

tirsdag, juli 24, 2007

Change hvad for en ting?

Change Management (CM) vedrører ændringsstyring og er en del af ITIL konceptets Service Support Process Model. CM er en praksis, der sikrer at alle ændringer, der skal foretages i et produktionsapparat, håndteres efter aftalte standarder for herigennem at sikre kvalitetsniveauet.
Standarderne sikrer f. eks. en klar ansvarsplacering samt en entydig beskrivelse af ændringen, herunder ændringens forretningsmæssige relevans.
CM bruges ved drift og vedligeholdelse af store IT systemer, hvor vedligeholdelsen sker via release styring (se: Release Management). CM benyttes også som værktøj ved organisationsændringer og virksomhedsfusioner. Kilde





Skal du lære mere om erhvervsrelaterede emner, skal du kigge på kurser og erhvervskurser. Det kan være lige fra kurser i personlig udvikling til medrivende og interessante kurser i lederudvikling. Eller hvad med de vanskelige medarbejdersamtaler? Går det helt galt med karrieren, må du jo ud og kigge efter ledige stillinger...