onsdag, august 20, 2008

Som blommen i et æg

Min datter er begyndt at læse bøger på engelsk. Og hun er altså kun elleve. Det synes jeg er flot. Det er mest Harry Potter hun læser, men der kommer da også nogle engelske fagbøger ind, engang imellem. Jeg er sikker på, at hun nok skal blive til noget stort engang. Selvom hun siger, at hun vil arbejde for møbler Oslo, fordi de laver fede møbler. Men jeg har sagt, at det nok skal ændre sig i løbet af årene. Men jeg ynder at se hende ligge og læse, under et ton af tæpper. Så hygger hun virkelig. Så er fars job jo bare, at hente sodavand og chips til hende, når der bliver bedt om det. Og ja - hun er forkælet, men det kan vi godt lide. Vi har godt nok overvejet at få en mere, men min kone mistede rigtig meget blod, da hun fødte, så hun er blevet lidt skræmt. vi har overvejet adoption.

mandag, august 18, 2008

PDF kan bruges til mange ting

Det som vi har hæftet os ved er at det kan bruge til f.eks. digital faktura. I stedet for at sende det på post og papir, så kan man ganske enkelt sende en faktura på PDF. Og det er ikke engang noget der koster mange penge hvis du kan se på denne side om priser på pdf faktura.


Så hvis du ønsker at spare penge i din virksomhed, så er der gode muligheder i det hvis du vælger en løsning med efaktura. Det næste man kan begynde at arbejde med er elektronisk lønkørsel. Det er noget der er mange timer at spare på hvis man er en virksomhed med mange ansatte, eller måske endda også få ansatte.


Vi har indført elektronisk løn og det er noget alle er glade for. Det er nemlig ikke alle der holder lige godt styr på deres lønseddel, og når de nu har adgang til den digitalt, ja, så kan de altid finde den frem igen selv om den sidste de havde er blevet væk.


Prøv det!