onsdag, oktober 01, 2008

En god hjælp

De biologiske lægemidler der findes i dag, er så gode, at jeg slet ikke er bange for at prøve dem. Jeg skal nemlig ind på sygehuset her til formiddag og have sådan nogle. det bliver godt til mig, tror jeg. Det er sådan noget rc drift, jeg skal ind til. Det skal jeg, efter jeg kørte galt sidste år. Så har jeg døjet lidt med nogle ting, som jeg så går til behandling med. det tror jeg faktisk er godt, for jeg kan da mærke en fremgang og min hovedpine er ikke så kraftig mere. Men godt sexlegetøj kan også anbefales. Det får i hvert fald mig til at slappe af i mine muskler, som altid er spændt. Og så kommer jeg også tættere på min kone, så vi nyder begge af det.

tirsdag, september 30, 2008

Min hund elsker vand.

En dag, hvor jeg havde besluttet mig for, at jeg skulle ligge mig i min massagestol, tændte jeg også for mit spa, fordi jeg lige ville boble lidt før min massage.


Da vandet er ved at være varmt, går jeg ud til min spa, men så kan jeg se, at der er noget i vandet. Det var så min hund, der var hoppet op i min spa, og nu lå den der og plaskede rundt. Jeg kunne ikke lade være med at grine. Det så virkelig sjovt ud. Jeg var bare glad for, at det var et af de billige spabade, jeg købte. Ellers havde det nok gået i stykker med mit held.


Da jeg ikke kunne komme i spa, lagde jeg mit bare i min massagestol og små grinte over det hele. Jeg kunne ikke tro, at min hund var hoppet deropi.