tirsdag, juli 31, 2007

En update

DR Update er en internetbaseret nyhedskanal, der fik premiere 7. juni 2007.
DR Update er bygget op som små, kompakte nyhedsindslag, der i første omgang bliver opdateret hver dag mellem 7 og 23, og som kan ses i en særlig afspiller på DR Updates hjemmeside. Kanalen er den første i Danmark, der er udviklet på internettets præmisser, idet brugeren selv er i stand til at vælge hvilke indslag, vedkommende vil se.
Kanalen drives i samarbejde med DR’s regionalradioer, som har fået udleveret 100 såkaldte DV-kameraer. Dermed kan DR Update trække på det eksisterende korps af nyhedsjournalister landet over.
Canal Digital distribuerer også kanalen i sine programpakker.


Skal du finde et godt job i København - eller vil du arbejde som vikar? Start din søgen efter ledige stillinger hos jobopslaget!





Jess Søderberg, (født 12. oktober 1944 i København), er en dansk skibsreder. Siden 1993 har han været koncernchef i rederiet A.P. Møller-Mærsk. Koncernen meddelte den 22. juni 2007 i en fondsbørsmeddelelse, at han fratræder denne post 1. december samme år.[1]
Han blev student fra Holte Gymnasium i 1963 og senere uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København. Desuden er han Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen.