fredag, februar 23, 2007

børnetøj til ungerne - der kan klare en hest

Pust! - har lige skulle købe børnetøj til ungerne, men skal også huske at det skal kunne klare mange ture i stalden. Der bliver de jo hurtigt snavsede og de tager ungerne jo ikke så tungt som den der skal vaske det. Så man skal virkelig tænke sig om når man køber noget børnetøj til ungerne.

Tænker forresten på at købe et husmandssted, og hvis du ikke ved hvad det er, så kan du læse om det her:

En husmand er indehaveren af et husmandssted, der er betegnelsen for de mindste landbrugsejendommme.
Omkring år 1900 var et husmandssted en ejendom på højst 15 tønder land og med mindre end én tønde hartkorn. I 1700-tallet var de fleste husmandssteder på under 5 tønder land.
Tidligere var de fleste husmænd fæstehusmænd eller lejehusmænd. Efter 1850 steg antallet af selvejere. Ved jordlovene fra 1919 opstod begrebet statshusmænd. Her lejede husmændene statsejet jord, der blev administreret af Statens Jordlovsudvalg.
I 1700-tallet og 1800-tallet var husmandsbrugene så små, at en familie ikke kunne leve af det lille landbrug. De fleste husmænd tog derfor arbejde som daglejere (landarbejdere). Nogle var fiskere. Andre var håndværkere (for eksempel smede). Læreren (degnen) var også husmand; han drev et lille landbrug, der var ejet af sognet (kommunen).
Andre husmandsbrug blev brugt til aftægt (pension). Præsteenker fik tildelt et enkesæde, der som regel var et husmandsbrug. I 1700-tallet blev nogle husmandsbrug brugt som aftægtsboliger for tidligere gårdmænd.


Fra vores sponsorer:Køb Design børnetøj online eller i fysisk butik. Vi sælger Dansk børnetøj fra mange spændene mærker, blandt andet Okker Gokker børnetøj. Hos os er salg af børnetøj ikke bare salg af mærkevarer børnetøj, det handler også om at dit køb af børnetøj skal være et trygt køb. Det bliver det hos os - og du kan altid besøge os i vores fysiske butik. Men vi sælger naturligvis også børnetøj online. Vi glæder os til at byde dig velkomen og håber du finder dit børnetøj hos os.

søndag, februar 18, 2007

Nu flytter jeg

Jeg skal flytte til København - har købt et billigt hus på Jagtvej 67. Der er vist noget med, at der er urolige naboer, men pyt med det. Det er min drømmelejlighed, og når man finder sin drømmebolig, må man slå til og ringe til ejendomsmægleren, ikke?

Fra vores sponsorer:

Søger du en bolig i København? Måske skal det være en lejlighed i København? Find luksusboliger og liebhaver ejendomme i København med Bedre Bolig. Vi er altid parate med din drømmebolig!