lørdag, november 03, 2007

Ridesnak uden hest

Rideudstyr dækker over ganske meget - og der er jo flere måder at ride på, ikke? Måske er man alene og uden en god hest. Så kan en lugtfri dildo være et godt bud. Men der er andre veje, dre kan betrædes. Måske skal du til København for at få behandling med akupunktur? Så skal du også bo et sted, og der er jo hoteller nok at vælge mellem derovre. Jeg tænker her ikke på et godt kontorhotel, men på rigtige hoteller. Bo centralt på hotel ved Tivoli og bo i de bedste hotelværelser i København.


Efter 1990 begyndte København at vende en negativ udvikling, og især med byfornyelsesplanerne blev mange nedslidte kvarterer langsomt men sikkert til smarte og eftertragtede bydele. De mange sammenlægninger af mindre lejligheder har skabt en del meget attraktive lejligheder. At finde et hotel i København er nemt - og hotel reservation går som en leg. Tag på miniferie i København i år! I dag er København en storby i rivende udvikling med bla. metro, en moderne sports- og kulturarena Parken og en helt ny bydel Ørestad, tæt på byens centrum.


Så er det straks noget andet med udseendet og det der med smykker. Både øreringe og armbånd er smukke at se på. Men der skal jo mere til.. Piger elsker smykker - de bærer halskæder fra Pandora, og så er det lige pludselig farligt.