torsdag, september 28, 2006

En storebæltsbro om ugen - det koster en krig

Læste lige understående i dag - ved du hvad, 12 milliader om ugen for krigen i Irak. Det er næste hvad en storebæltsbro koster. Det er helt vandvittigt.

Læs selv:

Artiklen er fundet på denne adresse: http://borsen.dk/650.95902

Hvis nogen havde forstillet sig, at amerikanernes udgifter til den militære tilstedeværelse i Irak ville blive mindre år for år, så tog de fejl. Krigen er blevet dobbelt så dyr for USA på bare to år.

2 mia. dollar, eller knap 12 mia. kr., bruger USA hver eneste uge på at have tropper i Irak. Det er godt 100 pct. mere end i 2003, og 20 pct. mere end sidste år, viser en opgørelse fra Kongressens forskningstjeneste.

Også Afghanistan har udviklet sig et stadigt dyrere projekt for USA, der på ugebasis bruger godt 370 mio. dollar på at gøre sig gældende dér i kampen mod terror. Det skriver dr.dk.

De stigende udgifter skyldes ikke, at mandskabet vokser, men derimod at militæret har mere end sædvanligt travlt med at erstatte ødelagt materiel, og at USA er gået i gang med en bekostelig opbygning af flere semi-permanente anlæg og baser i begge lande.

Sidstnævnte indikerer, at amerikanske tropper skal blive i landet mange år ud i fremtiden. Officielt har USA dog travlt med at erklære, at man ingen planer har om at blive i Irak og Afghanistan på permanent basis.

Btw. kender du en programmør der vil arbejde med content management system ?

mandag, september 25, 2006

Badeværelsesmøbler - dem kunne jeg ikke købe online

Har du prøvet at ville købe badeværelsesmøbler i en forretning? - jeg skal til det, men nu kommer der en udsendelse fra Basta, og den skal jeg vist lige se inden jeg styrter ud og køber badeværelsesmøbler i lange baner. Det viser sig vist at branchen ikke er så skarp som den gerne vil fremtræde - det er inden for køkkener, men mon ikke at badeværelsesmøbler er i samme område.

Nå, jeg melder tilbage hvis jeg får nogle gode resultater, eller noget at snakke om i den forbindelse.

Et par links til forhandlere der sælger badeværelsesmøbler og trægulve