torsdag, marts 27, 2008

"Bøfstroganof for money"

Min veninde er lige stoppet sin ridekarriere for at få mere tid til familien og andre ting. Så hun har med gråd i øjnene måtte sælge sin dyrt købte hest. Den hed "Bøfstroganof for money" og var ellers spået til at blive blandt landet bedste vædeløbsheste. Hun er i stedet startet med at sejle havkajak ude i Vedbæk og det gør hun fleregange om ugen. Men hvorfor skiffe heste sporten til gengæld for en havkajak. Jeg forstår det simpelthen ikke! Men hun har lovet at jeg skal med ud og prøve kajak med undervisning og så vi se om et kajakkursus kan overbevise mig om hvorfor hun solgte Bøfstroganof For Money.

tirsdag, marts 25, 2008

Mig og mit lån


Jeg er glad for jeg tog et forbrugs lån for over ti år siden, da jeg ikke ville stå her hvor jeg står i dag. Jeg har et sted at bo, jeg har møbler og gode ting. Jeg tog et lån på 150.000 kroner. Det er ikke et billån, for jeg har ingen bil. Men til ren og skær forbrug til dejlige ting. Det var dejligt at bruge dem, for det var bare at køre kortet i gennem og så have man en masse ting med hjem. Men nogle gange kan man godt ønske sig, at der var lidt flere penge tilbage, så man kunne tage sig en ordentlig shoppetur med pigerne igen. Men det har desværre været slut i nogle år nu. Men det går nok også.

Store bakterier

Bakterier er noget af det klammeste jeg kender. Hvis bare de havde en størrelse så øjet kunne se dem så havde man en chance for at undslippe dem, men på den anden side ville de nok være endnu mere ubehageligt hvis det ikke kan lade sig gøre at slippe helt af med dem. De små kravl er sikkert alle steder, men bar tanken om at de er på min krop får det til at løbe koldt ned af ryggen. Jeg ved at man kan fjerne bakterier med forskellige former for desinfektion. Det kan fjerne alle bakterier, alger og skimmelsvamp.