fredag, marts 09, 2007

Skal vi også fejre den dag

I dag faldt snakke på om vi skulle holde flere hellidage, og om vi skulle tage de amerikanske helligdage til os. Det synes jeg ikke vi skal, og faktisk synes jeg vi har rigeligt af dem. Men sjovt nok, så var der mange af dem som jeg talte med der synes det er fedt med rigtig mange helligdage. Det er nok fordi de kan få en masse dejlige fridage hvis vi får mere vi skal fejre.


Martin Luther King Day er en amerikansk helligdag, som markerer Martin Luther Kings fødselsdag og afholdes 3. mandag i januar – det er omtrent Kings rigtige fødselsdato den 15. januar. Det er én af 3 føderale helligdag i USA, som er til minde for et individ[1].


Siden Kings død i 1968 har fagforeninger kæmpet for at få dagen lavet til en national helligdag. Det lykkedes dem at samle 6 millioner underskrifter i 1981 og det førte til at Præsident Reagan vedtog at en helligdag skulle oprettes til Kings minde. Den blev første gang fejret d. 20. januar 1986 og blev for første gang fejret i samtlige stater d. 17. januar 2000.


. Så egentligt synes jeg ikke vi skal bruge tid på den i danmark, men det er nok kommet for at blive er jeg bange for.


Sponserede links:
Sundhed og velvære - altsammen noget vi kan lide. Få god motion med et løbebånd, eller tag en tur i den infrarød sauna. Når du har gjort det, så kan du tage en tur i en massagestol- det sætter prikken over I’et. Billige trægulveer også noget vi sælger, så skal du cykle på et flot gulv, så kan du også finde det hos os. Vi har desuden alt inden for baderumsmøbler.

onsdag, marts 07, 2007

Telte til heste


Selvfølgelig skal en hest da have et telt. Mindre kan da ikke gøre det, vel?




Sponserede links:
Skal du bruge telte? Eller måske stålhaller? Du kan også købe alt i festtelte hos os - sammen med flotte reklametelte.



tirsdag, marts 06, 2007

Ride i København

Det er ikke nemt at ride i København, men har man penge nok, kan man jo altid leje sig nogle lokaler og ride indendøre. Der er masser af gode kontorlokaler og lagerlokaler til leje for erhverv i København. Godt at vide hvis man lige står og mangler det!







Sponserede links:
Skal du bruge gode kontorlokaler til et kontor i København? Eller måske bare et lager i København? Tal ejendomme erhverv med os i dag - vi ved noget om erhverv udlejning. Prøv os, før du prøver ejendomsmæglere erhverv! Vi ses!